Παίρνοντας την αττική οδό βγαίνετε στην διασταύρωση 10 όπου συναντάτε την λεωφόρο Κύμης, η οποία μετονομάζετε σε λεωφόρος Βείκου μετά την γέφυρα. Ακολουθώντας την λεωφόρο Βείκου θα φτάσετε σε ένα σταυροδρόμι με την οδό Τραλλέων όπου έχει φανάρια. Από εκεί και πέρα μπορείτε να δείτε τον χάρτη στα δεξιά.

Εάν έρχεστε από την Κηφισιά η από τα βόρεια προάστια, στο ύψος του Ολυμπιακού σταδίου παίρνετε την οδό Σπύρου Λούη και φτάνετε στην διασταύρωση με την Λεωφόρο Κύμης, η οποία μετονομάζετε σε λεωφόρος Βεΐκου μετά την γέφυρα. Ακολουθώντας την λεωφόρο Βεΐκου θα φτάσετε σε ένα σταυροδρόμι με την οδό Τραλλέων όπου έχει φανάρια. Από εκεί και πέρα μπορείτε να δείτε τον χάρτη στα δεξιά

Εάν είστε στο κέντρο της Άθηνας παίρνετε την Τρίτη έξοδο της πλατείας Ομονοίας προς την οδό Τρίτη Σεπτεμβρίου . Στο τέλος του δρόμου στρίβετε δεξιά στην οδό Άγιου Μελετίου και μετά φτάνετε στην οδό Πατησίων. Μετά από περίπου 8 χιλιόμετρα στα δεξιά σας βρίσκετε την οδό Γαλατσίου. Ακολουθώντας την οδό Γαλατσίου μετά από περίπου 3 χιλιόμετρα φτάνετε στην λεωφόρο Βείκου. Από εκεί και πέρα μπορείτε να δείτε τον χάρτη στα δεξιά.

Εάν είστε στους Αμπελόκηπους παίρνετε το περιφερειακό δρόμο για το γαλάτσι και από την οδό Πρωτοπαπαδάκη φτάνετε στην λεωφόρο Βεΐκου. Από εκεί και πέρα μπορείτε να δείτε τον χάρτη στα δεξιά.